teisipäev, 30. detsember 2014

10 põhjust, miks kasutada MyFitnessPal'i + kasutamisjuhend


Kalorite lugemine võib tekitada väga suurt segadust ning võib olla algul keeruline. Kalorite lugemiseks peaks oma toitu ka kaaluma, kuid mõned toiduained saab lisada ka keskmise järgi (nt.1 keskmine/ väike/suur banaan, muna või tomat). Olen katsetanud ja kasutanud erinevaid kalorite lugemise appe, kui nii head nagu MyFitnessPal ma pole veel leidnud :)

 MyFitnessPal'i app on selleks, et teha su elu lihtsamaks ja kuna telefon on enam-vähem koguaeg kaasas, siis on see alati ka käepärast võtta.

10 põhjust, miks kasutada just MyFitnessPal'i

1. Tasuta

MyFitnessPal'i saab tõmmata AppStore'ist ja Playpoest tasuta ning see ei nõua erinavate lisatoimingute eest raha. (Mida paljude teiste appide proovimisel olen täheldanud)

2. Väga käepärane 

Algul võib kasutamine veidi keeruline olla, aga kui põhinipid selgeks saada, siis edasi on seda väga lihtne ja kiire kasutada. 

3. Paljud toidud otsingus eesti keelses

 Kui otsingusse eesti keeles kirjutada tulevad tulemuseks eesti tooted, mis on suur pluss neile, kes inglise keelt ei oska. :)


4. Seaded saab ise sättida

Lisa kalorite hulk ning süsivesinike, rasvade ja valkude protsendid just nii nagu endale vajalikuks pead! 


5. Arvutab kokku kalorid, valgud, rasvad ja süsivesikud

Märkides kalorid ülesse paberile on väga tüütu neid kokku arvutada ning kui tahad teada saada, kui palju oled tarbinud valke, süsivesikuid ning rasvu, siis võib nende kokku arvestamine suureks peavaluks ja ajaraiskajaks osutuda.

6. Annab hea ülevaate

Kui kasutada appi iga päev ning täiesti ausalt kõik sinna üles märkida, siis  on väga hea jälgida oma edusamme ning probleemide korral oma toitumine üle vaadata ning vajadusel parandusi teha.

7. Võimalus oma edukust jälgida

Väga hea ning käepärane on ka see, et appi saab lisada ka oma kaalu ja mõõdud ning nende kahanemist diagrammilt vaadata :) Paremate tulemuste nägemine annab ka rohkem motivatsiooni.

8. Oma retseptid

Sööd midagi, mis on retsepti järgi tehtud? - Lisa MyFitnessPal'i koostisosad ja kogused ning see arvutab välja kui palju retsepti järgi tehtud toit kaloreid sisaldab.

9. MyFitnessPal'i blogi

Blogis on palju huvitavaid postitusi ja ideid/nippe toitumise, trenni ja tervise kohta.. Neile, kes inglise keelest aru ei saa sellest kahjuks abi ei ole, kuna sealsed postitused on inglise keeles.

10. Sõbrad

Sõbranna kasutab ka MyFitnessPal'i? - Lisa ta oma sõbraks MyFitnessPal'is ja elage üksteise edusammudele kaasa ning motiveerige üksteist!


!! App'i kalorite ja toitainete andmed ei pruugi 100% õiged olla !!

Kuidas MyFitnessPal'i kasutada?


 Toidu lisamine:
 Retsepti lisamine:

 Päeva kokkuvõte/ülevaade:


 Muuda eesmärke:
 Loe MyFitnessPal'i blogi:

Head kasutamist! :)

Maris

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar