kolmapäev, 31. detsember 2014

Läksid jõulude ajal käest ära? - Ära muretse!!

Minu jõulud möödusid ilma suuremate söögiorgjateta, sõin ikka oma tervisliku plaani järgi ja õigetes kogustes, kuid tean, et nii mõnedki sõid ikka mõnuga ning tundsid sellest kõigest rõõmu. :)

See ei ole muidugi halb! Jõulud ju selleks ongi! Inimesed mõtlevad nii tohutult sellele, mida nad jõulude ja aastavahetuse vahelisel ajal söövad, tegelikult peaksid nad mõtlema, mida nad aastavahetuse ja jõulude vahelisel ajal söövad! 

Sa tundsid sellest rõõmu, olid koos lähedastega.. Ära põe nüüd selle pärast!!


Pealegi, juba homme on uus aasta!!

2015. aasta - uus algus, uued eesmärgid. Alusta aastat tervislikumalt, liigu rohkem, söö rohkem värskeid ja vähem töödeldud toiduaineid :) Usu, sa ei kahetse!! Algul on raske ja tahaks alla anda, kuid keep going... Ole iga päev natuke parem kui eile! Ära vaata tagasi  - kui siis ainult selleks, et vaadata kui kaugele sa oled jõudnud!

See on Sinu aasta! See on meie aasta! 

Ilusat vana aasta lõppu!!(täna saad veel viimast päeva patustada ;) )




2 kommentaari:

  1. Niii hea, et selle postituse tegid.. :) Tundsin juba täiega süümekaid ja tahtsin üldse alla anda aga esmaspäevast üritan jälle järjele saada. Su blogi niii hea ja inspireeriv peaks mainima :) Keep it up girl ! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Sa saad hakkama! Mina usun sinusse! Pole oluline kui kiiresti sa lähed, olnuline on, et sa alla ei anna ja edasi pingutad!! :) Edu sulle ja mul on hea meel, et sulle mu blogi meeldib! <3

      Kustuta