esmaspäev, 5. jaanuar 2015

Puuduvad teadmised ja motivatsioon?? - pole probleemi!

Väga paljudel jääb trenni tegemine ja tervislik toitumine selle taha kinni, et ei ole piisavalt motivatsiooni. Kui seda ise kuidagi tekitada ei oska ja ennast motiveerida ei oska, siis tuleb appi kõikvõimas internet! :)

Peale motivatsiooni leiad internetist ka veel väga palju uut ja kasulikku teavet.


Mind aitas algul väga palju Tumblr. Jälgides sealseid fitblr kasutajaid sain palju kasulikku infot ning motivatsiooni teiste tegemisi ja pilte vaadates. Tee sinagi kasutaja sinna! Leia endale teisi kasutajaid, kes on ka tervisliku eluviisiga ning hakka neid jälgima! :) Minu tumblr on siin  - reblog'in ka motiveerivaid pilte ning vahel postitan ka ise.



Mis kasu on instagramist? Peale selle, et instagramis on hea oma sõprade tegemistel silma peal hoida, siis on seal ka väga palju tervislike eluviisidega inimeste kasutajaid, kellelt olen saanud väga palju motivatsiooni, sinna pannakse isegi videoid kasulikest harjutustest..

Minu lemmikud kasutajad Eestlaste seas on:

Välismaalaste seas:

Neid on tohutult palju, pead vaid ainult enda lemmikud leidma!! :)

Veel leian ma motivatsiooni pinterestist, sealt valides health & fitness tuleb väga palju infot, nippe, retsepte ja väga palju igasugu muud kasulikku infot!

Asja juures on väga hea ka see, et neil eelpool mainitul saitidel on ka telefoni app'id - seega saad sa end motiveerida igal vabal ajal: istudes bussis, oodates mõnd sõpra või niisama igavledes! :)

Kui motivatsiooni napid, aitab seda leida internet - otsi infot ja motiveeri ennast ise! :)


Olge motiveeritud!
Maris.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar